21.9 C
Budapest
2019. április 20. (szombat)
Kikapcsolódás LifeStyle Sport & Egészség Utazás & Helyek

A szezon egyik LEGJOBB síhétvégéje következik!

Intersport Síaréna Eplény

Eplényben az elmúlt másfél héten folyamatosan üzemelt a #hógyár, teljes kapacitással ontották magukból a hóágyúk a friss technikai havat.

Ennek következtében a hétvégén 5,4 kilométer pályarendszeren lehet majd síelni, mindezt átlagban 60-80 centiméter mély havon tudjuk megtenni.
A hétvégén üzemelni fog az összes felvonónk, így összesen 8.480 főt tudunk majd egyszerre felszállítani óránként a hegytetőre! December 1 azaz a hazai síszezon megkezdése óta több mint 170.000 köbméter havat gyártottunk a pályákra.

A hétvége nem csak a számokról fog szólni, hanem a hazai síélményről is, hiszen Magyarországon, Eplényben tökéletes körülmények várják majd a síelni vágyókat, ugyanis a technikai hó mellett természetes havazást is várunk Eplénybe, és csodálatos fehér táj ígérkezik.
Tömérdek friss hó mellett nyitva lesz majd összes vendéglátóhelyünk, az összes szolgáltatásunk igénybe vehető lesz. Bővítettük továbbá szolgáltatásainkat helyszíni waxolással is, ezzel is igyekezve vendégeink teljes körű kiszolgálását.További információk a waxolásról: http://siarena.hu/waxolas
Rekord hétvége várható Eplényben.

Forrás: Intersport Síaréna Eplény , Kiemelt kép: Intersport Síaréna Eplény

Kapcsolódó cikkek

X