8.8 C
Budapest
2019. október 18. (péntek)
LifeStyle Technika & Tudomány

ISMERJE MEG A NIKON ÚJ, SZUPERZOOMOS COOLPIX FÉNYKÉPEZŐGÉPEIT

I am Nikon

A Nikon örömmel mutatja be két új, nagyszerű funkciókkal teli COOLPIX fényképezőgépét, amelyek NIKKOR objektíveknek köszönhetően lenyűgöző képeket készítenek. Ezek a könnyű és egyszerűen használható kompakt fényképezőgépek éles képeket biztosítanak, a távoli témáktól a városi utcákig, a nagy látószögtől a szupertelefotós beállításig – még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

COOLPIX A1000 35x optikai zoommal, új, beépített elektronikus keresővel és RAW képrögzítési képességgel rendelkezik. Kiváló útitárs. Ezzel a fényképezőgéppel könnyedén válthat a hangulatos nagy látószögről a részletgazdag szupertelefotós felvételekre. 4K felbontású videofelvételek rögzítésére képes, a dönthető érintőképernyős kijelzőjével pedig könnyedén, érdekes szögekből készítheti el felvételeit.

Nikon COOLPIX A1000
Fotó: Nikon

COOLPIX B600 fényképezőgép 60x optikai zoommal, nagy méretű monitorral és masszív markolattal van ellátva. Akár családi kirándulásra indul a parkba, akár városlátogatásra készül, ez a fényképezőgép sokoldalúan alkalmazható. Full HD videók készítésére képes sztereó hanggal. A fényképezőgép beépített kreatív módjainak sokaságával egyszerűen láthatja el művészi effektusokkal fényképeit vagy videóit.

Ahogyan Ines Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Ez a két fényképezőgépünk fantasztikus választás a kreatív oldalukat felfedezni kívánó felhasználók számára. A nagy látószögtől a szupertelefotó zoomig terjedő tartománynak köszönhetően a felhasználók szinte bármilyen témát szabadon fényképezhetnek. A Nikon 16 MP-es, hátsó megvilágítású CMOS érzékelője és a rázkódáscsökkentés kiváló eredményeket biztosít gyenge megvilágítás esetén is. A SnapBridge segítségével könnyen megoszthatók a legjobb felvételek, vagy az okos eszközök távvezérlőként is használhatók.”

Nikon COOLPIX B600
Fotó: Nikon

A COOLPIX A1000 fő tulajdonságai

NIKKOR 35x optikai zoomobjektív. 24–840 mm-es gyújtótávolság.² A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 1680 mm-re kiterjeszthető.³
4K videofelvételek. Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD 30p videofelvételeket vagy Full HD felvételeket akár 60 kép/mp sebességgel.
Nagy méretű elektronikus kereső. Nagy kontrasztú, tisztán látható, 1 160 000 képpontos elektronikus kereső (EVF).
Dönthető érintőképernyő. A nagy fényerejű, 3 hüvelykes, 1 036 000 képpontos felbontású LCD-monitor szinte bármilyen irányba dönthető.
Könnyed zoomvezérlés. Az oldalsó zoomvezérlőnek és a zoom-visszaállító gombnak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és zökkenőmentesen beállíthatja a zoomot.
RAW-támogatás. A felhasználók menthetik, majd feldolgozó- és szerkesztőprogramokba exportálhatják a tömörítetlen képfájlokat.

Nikon COOLPIX A1000
Fotó: Nikon

A COOLPIX B600 fő tulajdonságai

NIKKOR 60x optikai zoom objektív. 24–1440 mm-es gyújtótávolság. A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 2880 mm-re kiterjeszthető.
Full HD videók. Egyszerűen csak nyomja meg a külön videó gombot Full HD (1080p/30p) videó rögzítéséhez sztereó hanggal.
Nagy méretű monitor. 3 hüvelykes, 921 000 képpontos LCD-monitor állítható fényerővel. Tükröződésgátló bevonattal ellátva.
Gyors automatikus élességállítás. A Célkereső AF gondoskodik a témák élességének villámgyors beállításáról még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.
Műalkotások könnyedén. Kreatív módok fotókhoz és videókhoz. A Makró móddal nagyszerű felvételeket készíthet apró csodákról.

Nikon COOLPIX B600
Fotó: Nikon

Forrás: Nikon , Kiemelt kép: Nikon

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X