10.6 C
Budapest
2019. október 18. (péntek)
Kultúra Nyereményjáték Zene

Nyerj páros belépőt a Blake együttes koncertjére

BLAKE

JÁTÉK LEÍRÁSA

A Program Fürkész programmagazin idei első nyereményjátékában páros belépőt nyerhettek a Blake 2019.01.18-ai Budapesti koncertjére!
A játék a Program Fürkész Facebook oldalán zajlik: https://www.facebook.com/programfurkesz
Feladat: Írd meg a kép alatt kommentben annak a magyar énekesnek a nevét, akit az együttes felkért vendégművésznek erre az előadásra!
Játék ideje: 2019.01.11 – 2019.01.14. 12:00
Sorsolás: 2019.01.14.
Nyeremény: páros belépő a Blake 2019.01.18-ai Budapesti koncertjére
Játékszabályzat: https://goo.gl/pW9HMP
Ha szeretnéd, hogy ismerőseid is értesüljenek a játékról, oszd meg a bejegyzést vagy a kommentben említsd meg őket (@ismerősöd neve)! Az oldal kedvelését és megosztását külön köszönjük!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

1. Játék szervezője
A Program Fürkész online programmagazin (programfurkesz.hu), mint Szervező üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/programfurkesz weboldalon az oldal -és leendő felhasználói számára.
A játék lebonyolításával összefüggő feladatokat a Szervező látja el. A felajánlott nyereményt (4. pontban található) a presspresso, mint Támogató biztosítja, amit ezúton is köszönünk.
2. A játék időtartama
A nyereményjáték 2019. 01.10-től 2019.01.14. 12:00 óráig tart.
3. Játék menete
A játékosoknak az eredeti poszt alatt, kommentben kell megírniuk a feltett kérdésre a helyes választ a megadott határidőig. A játék időtartama alatt és határidőig megírt helyes választ adók között kisorsoljuk a 4. pontban található nyereményt. A játék a megadott határidővel lezárul, utána érkezett válaszok már nem érvényesek.
4. Nyeremény
A nyertes részére 2 db belépő a Blake együttes 2019.01.18-án 19:00-kor kezdődő koncertjére, hogy másodmagával  élvezhesse a Papp László Budapest Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.). A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható.
5. A sorsolás időpontja és a nyertes kiértesítése
A sorsolás időpontja: 2019.01.14.
A nyertes nevét a Szervező kommentben teszi közzé a poszt alatt a sorsolás napján. Ezzel a nyertes értesítése megtörtént, további kötelezettsége a Szervezőnek irányába nincs. A kiírást követően a megadott határidőig áll rendelkezésére a Szervezőket felkeresni.
6. A sorsolás menete
A játék végén Szervező a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással kiválaszt 1 nyertest és 1 (tartalék) pótnyertest.
A tartaléknyertesek a sorsolás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre, amennyiben az előttük álló nyertes nem jelez vissza, nem fogadja el a nyereményt, vagy valamilyen kizáró ok miatt kizárásra kerül a játékból.
Szervező a nyertest a nyereményjáték kommentjében értesíti. A nyertesnek a nyeremény elfogadásáról 1 munkanapon belül Facebook üzeneten keresztül vissza kell jeleznie a Szervezőnek. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) a Szervező felelősséget nem vállal. A Szervező nem kötelezhető arra, hogy a gépi sorsolás menetét nyilvánossá tegye.
7. Kik vehetnek részt a játékban?
A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 16 év feletti természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik elfogadják a játék részvételi szabályzatát, és teljesítik a játékleírásban foglaltakat.
8. Személyes adatok kezelése
A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltaknak megfelelően kezeli.
9. Adózás és költségek
A nyeremény járulékos költségeit a Szervező és a nyeremény felajánlója viseli, ami a 2 db belépőt és annak átadását érinti. A Szervező ezen felül nem vállal semmilyen felelősséget a felhasználásért és annak körülményeiért. A belépők érvényességét és hitelességét a Támogató vállalja. A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható.
10. Kik nem vehetnek részt a játékban?
A játékban nem vehetnek részt a Szervező és Támogató munkatársai, családtagjai, valamint az általuk megbízott ügynökség munkatársai és családtagjai. A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.
11. Facebook mentesítési nyilatkozat
A Facebook nem vállal felelősséget a játékért, nem szponzorálja, nem adminisztrálja azt!
12. További rendelkezések
A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek, Facebook profilok létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.
A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.
Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, a programfurkesz.hu Facebook oldalán privát üzenetben vagy a hello@programfurkesz.hu e-mail címen kérhető tájékoztatás.
Budapest │ 2019.01.10. │ programfurkesz.hu

KONCERT HELYSZÍNE

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X