15.6 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
LifeStyle Sport & Egészség Utazás & Helyek

Ingyenes szabadtéri edzéssorozat indul életmód-és edzéstanácsadással

Szabadtéri edzéssorozat

A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évad keretében szeptember 11. és október 2. között a főváros hét szabadtéri fitneszparkjában tartanak a fővárosiak számára edzés-és életmód tanácsadással kísért közös edzéseket a Testnevelési Egyetem és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakemberei.

A szerdai és szombati napokon ingyenesen látogatható eseményeken a résztvevők először egy alapos, a testalkati fittséget feltérképező állapotfelmérést kapnak, majd ezt követően speciális köredzésbe kapcsolódhatnak be. A helyszíni közönség igényeihez alkalmazkodó edzés során az érdeklődők megismerkedhetnek a szabadtéri kondigépek és egyéb fitnesz eszközök használatával, valamint a magasan képzett edzői csapat közreműködése és felügyelete mellett az ezeken végezhető, az egész testet megmozgató gyakorlatokkal. A program részeként minden résztvevő személyes tanácsadást is igénybe vehet, amely kapcsán hasznos ismereteket szerezhet arról, hogy milyen változásokat lenne érdemes végrehajtania az életmódjában az életminősége javításához, illetve hogyan építheti be a mindennapjaiba a sportolást.

A tanácsadásokkal kísért szabadtéri edzések első állomása 2019. szeptember 11-én, szerdán 17:00 órakor a Vérmezőn található fitneszparkban lesz.

Szabadtéri edzéssorozat
Szabadtéri edzéssorozat , Fotó: BVPA

Forrás: BPVA , Kiemelt kép: BPVA

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X