17.2 C
Budapest
2019. május 27. (hétfő)
Kultúra

Megújul Az Inkák Aranya kiállítás!

Az Inkák Aranya kiállítás - Azurák Csaba

A hatalmas érdeklődés hatására, a látogatói visszajelzéseket kiértékelve a szervezők úgy döntöttek, hogy átrendezik és még modernebb technológiával látják el a letűnt civilizáció emlékeit bemutató tárlatot. A munkálatok miatt 2019. április 29-én, hétfőn a kiállítás zárva tart, másnap azonban számos újdonsággal kibővítve várja a látogatókat.

A kiállítás világszínvonalú világítástechnikával gazdagodik és április 30-tól új infopanelek gondoskodnak arról, hogy az érdeklődők még több hasznos információt kapjanak az inkákkal kapcsolatban.

– Ezen túlmenően Magyarországon ritkán látott projektoros vetítésekkel és audiovizuális eszközökkel fokozzuk a látványvilágot. A magas látogatószámnak köszönhetően rengeteg visszajelzést kaptunk, ezeket kiértékelve végeztük el a kincsek átrendezését. A több száz éves aranykincsekhez kizárólag néhány szakember érhet hozzá, így ez egy igen időigényes, aprólékos folyamat – mondta Oláh Zsuzsanna, a kiállítást szervező JVS Group Hungary marketing- és kommunikációs igazgatója.  Az ultramodern technikával felszerelt, a kontinensen egyedülállónak számító kiállítás nyár közepéig várja a látogatókat a belvárosi Komplexben.

Forrás: JVS Group , Kiemelt kép: JVS Group

Kapcsolódó cikkek

X