28.2 C
Budapest
2019. augusztus 19. (hétfő)
Film & Videó Kultúra

Megjelent a The Biebers legújabb klipje, ’Ahol jártunk’ címmel

The Biebers

Megjelent a The Biebers legújabb klipje, ’Ahol jártunk’ címmel, melyet Peti rendezett egy fogadás eredményeképpen. Emellett az együttes gőzerővel készül május 4-i Akvárium koncertjére.

“Elindult a turnészezon, ezért muszáj jó formában lennünk.” – mesélte a The Biebers frontembere Puskás Peti. Ekanem Bálinttal fogadtunk, hogy ki lesz fittebb a tavaszi koncertekre, mindketten keményen edzettünk, fogyókúráztunk, végül én nyertem – tette hozzá Peti.

Peti ezzel elnyerte azt a lehetőséget, hogy Ő rendezhette meg legújabb klipjüket. “Mondjuk nem igazán tudom elképzelni, hogy mi született volna, ha Bálint rendezi, hiszen az előzők is az én nevemhez fűződnek.” – nevetett Peti.

„Keményen készülünk a május 4-i Akvárium koncertre (https://www.facebook.com/events/319902918638604/), de ehhez a dalhoz még mindenképp szerettük volna leforgatni a klipet előtte.” – mesélte Ekanem Bálint.  „Gyorsan összerántottuk a zenekart és a stábot, bevágódtunk egy autóba és elmentünk Salgótarjánba. Remek helyszín volt, nagyon imádtuk, hiszen itt egyszerre tudtuk felvenni a városi és a varázserdő részeket is.” – tette hozzá Peti, aki Big Daddy Bee „álnéven” a videó képi világára különösen odafigyelve, óriási hangsúlyt fektetett a természet és a városi élet kontrasztjának bemutatására.

The Biebers koncert – 2019. május 4. 19:30 óra – Akvárium Klub, Nagy Hall – Jegyvásárlás

The Biebers koncert – 2019. május 4. 19:30 óra – Akvárium Klub, Nagy Hall – Jegyvásárlás

https://www.goldrecord.hu/

Forrás: Nap Média , Kiemelt kép: Nap Média

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

X