11.2 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Kultúra

Mai Manó Ház a Szigeten

Mai Manó Ház a Szigeten

Ismerkedj a kortárs fotó világával és olyan menő fotográfiai technikákkal, mint a vizuális storytelling, a képkisajátítás vagy az archív képek használata a Mai Manó Ház Sziget sátránál! Lazulj bele a fesztivál kulturális forgatagába és lépj be az aktuális kiállítónk, Erik Kessels képeinek humoros, bájos és abszurd világába!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kint leszünk a Sziget Múzeumi Negyedében, ahol idén először saját fejlesztésű Mai Manós társasjátékunkkal, póló- és táska stencilezéssel, szelfifallal és Erik Kessels fotói alapján készült tetoválásokkal várunk Benneteket!

Hol és mikor?

A Sziget, a Mai Manó Ház sátrában augusztus 7 – 13. között, minden nap 13-tól 20 óráig.

A városban

A fesztiválozóknak érdemes a Nagymező utcában található Mai Manó Házat is meglátogatni, hiszen sértetlen Sziget napi- vagy hetijeggyel rendelkezők számára 50% kedvezményt biztosítunk a Mai Manó Házban megváltott belépőjegy árából augusztus 7 – 18. között.

Nagymező utcai kiállítóterünkben Erik Kessels több élete című kiállításunkat tekintheted meg. A holland képzőművész, formatervező, kurátor, pályája húsz éve alatt az úgynevezett „talált fotográfia” műfajának egyik legfőbb, megkerülhetetlen hivatkozási pontjává nőtte ki magát, a Time Magazine vizuális varázslónak nevezte. Új fényképek készítése helyett legtöbb projektjéhez már meglévő fotográfiákat hasznosít újra. A Mai Manó Házban látható kiállítás tizenhét projekten és egy sok száz képet felvonultató és teljes tereket elfoglaló installáción keresztül vezet végig az alkotó fotográfiai életművén.

A Mai Manó Ház sátrában a kényelmes hangulatot Blup fotelek biztosítják számotokra. Köszönjük nekik!

Forrás: Mai Manó Ház , Kiemelt kép: Mai Manó Ház a Szigeten

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X