15.6 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Kultúra

Augusztus végén bezár Az Inkák Aranya Kiállítás

Inkák aranya

Utolsó lehetőség: augusztus végén bezár Az Inkák Aranya Kiállítás. Újabb exkluzív produkció érkezik Budapestre, ám addig is éjszakai kincsvadászat és gyerekösvény várja a látogatókat.

Ősszel újabb világszenzáció érkezik a belvárosi Komplexbe, így a nagy sikerű Az Inkák Aranya Kiállítást augusztus végéig tekinthetik meg a látogatók – jelentették be a szervezők. A páratlan inka kincseket bemutató JVS Group Magyarország korábban már elhozta a hazai közönségnek a Titanic, a BODY, valamint A világ múmiái kiállításokat, és ígéri, hogy a következő – egyelőre még titkos – produkció is igazi különlegesség lesz.

Az utolsó hetekben még számos kedvezménnyel és programlehetőségek várják a tárlat látogatóit. Augusztus 16-án éjszakai kincsvadászatra nyílik lehetőség, az elsötétített termekben elemlámpa fényénél még izgalmasabb a kincsek megtekintése, a kis kalandorok pedig az elrejtett drágakövek nyomába eredhetnek. A kiállítás ezen a napon éjfélig nyitva.

A kicsik szórakozását és tanulását nappali is külön gyerekösvény szolgálja, amelyen egy indián kíséri végig a fiatal látogatókat. A túra végén természetesen ajándékot is kapnak a kalandorok.

A közösségi médiában indított nyereményjáték győztesei luxusszállodában tölthetnek el egy éjszakát, élvezhetik egy exkluzív wellness központ szolgáltatásait, elegáns vacsorát költhetnek el egy különleges étteremben és csodálatos autókat vezethetnek.

A 2500 négyzetméteren elterülő, az inkák letűnt birodalmát bemutató kiállítás augusztus végén zárja be kapuit, ekkor szállítják el a műtárgyakat is Budapestről. A több mint 500 éves aranytárgyakat elsősorban Peruból érkező műkincs szakértők helyezik majd a különleges ütés- és golyóálló ládákba, amelyekben állandó hőmérsékleten és páratartalom mellett magánrepülőgépen repítenek el a fővárosból.

Forrás: JVS Group , Kiemelt kép: JVS Group

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X