27.3 C
Budapest
2019. június 19. (szerda)
Kultúra Zene

20 éves jubileumi koncertjére készül a zenekar

Fish! - 20 éves jubileumi koncert

A bajszos takarítónők, simán elrabolják a szíved! Feldolgozásokkal tarol a Fish!. Itt a Takarítónő klipje! 20 éves jubileumi koncertjére készül a zenekar, ami május 31-én lesz a Barba Negra Track-ben. Ráhangolódásként videót forgattak az Animal Cannibals Takarítónő című számának Fish! verziójához.

A Felemás című lemez második felén egy kivételtől eltekintve más előadók dalainak feldolgozását találjuk és rákerült az egyik saját daluk újragondolása is. Ikonikus és színes válogatás, amiből természetesen nem maradhatott ki a ’90-es évek bombasztikus slágere, az Animal Cannibals Takarítőnője sem.

„A Takarítónő zongorás főtémájának gitárra áttolt verzióját már korábban elkészítettük. Matyi most érezte magában az erőt, hogy a verzékre pár Maiden-alapú riffet írjon, amivel egy kicsit megidézzük a nu metal korszakot is.”

foglalja össze Kovács Krisztián, a Fish! frontembere, aki azt is elárulta, hogy a Féllemezről további klipekre is számíthatunk majd

Addig is készülhetünk az év legkicsapongóbb bulijára, a Fish! 20 éves jubileumi koncertjére május 31-én a Barba Negra Track-be!

Fish! – 20 éves jubileumi koncert – május 31. péntek 18:00-22:00 – Barba Negra Track

https://www.facebook.com/events/234807614071205/
https://www.goldrecord.hu

Forrás: Nap Média , Kiemelt kép: facebook offical event

Kapcsolódó cikkek

X