15.6 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Kultúra Zene

Visszatér a Füstifecskék

Füstifecskék

Tíz év után visszatér a valaha volt egyik legsikeresebb magyar együttes, a Füstifecskék. Lajos, Margit, Vilike és Kálmán botoxkúra és ráncfelvarrás után ismét készek arra, hogy naponta akár többször körbemuzsikálják az országot. A Füstifecskék a régi slágereik mellett új dalokkal és heti YouTube-sorozattal is készülnek.

3 dupla platina lemezzel, több mint 150 000 eladott példánnyal, egy rakás zenei díjjal, és több ezer fellépéssel a háta mögött, 10 év szünet után újult erővel ismét munkába áll a Füstifecskék zenekar. Kálmán, Margit, Lajos, Vili botoxkúra és ráncfelvarrás után már a küszöbön állnak, hogy felrázzák a “zenei lábvizet” – és Forgács Gábor sem engedte el a kezüket.

“Csumidázunk titeket drága tezsvéreink, rajongóink, lájkolóink! De sok idő eltelt, mióta nem láttuk egymást! Vissza kellett gyünnünk, mert elfogyott a lé… no meg azé hiányoztatok is! Margitot megfuttatuk egy kicsit Londonba meg olaszba, de haza dzsaltunk, hogy megmutassuk, ki itt a Megasztár meg kiben dzsal az X-Faktor! No fiaim! Végre meggyütt az igazi tehetég. Csumidázzuk a mutyilótokat!” – nyilatkozta a visszatérés kapcsán Kálmán a Füstifecskék frontembere.

Napi cigány, Dzsanesz ucca 23

Füstiék tíz év után 2018-ban újra divatot teremtenek, szövegeikkel a zenei szcéna színe javát lekörözik. Felveszik a mai ritmust, így aktívak lesznek a közösségi oldalakon is: heti sorozattal készülnek a YouTube-on “Dzsanesz ucca 23” néven, és napi videós tartalmakkal a Facebookon “Napi cigány” néven. Az első videók már elérhetőek az interneten.

A Füstifecskék koncerteken pedig az együttes összes régi slágerét hallhatják majd a rajongók, sőt hamarosan új dalokkal is előjönnek. A minőségből pedig nem adnak lentebb.

Hivatalos Facebook-oldal: https://www.facebook.com/fustifecskek2018/
Hivatalos YouTube-csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCRIgjTzlAycS8kW7PeL7TKQ
Hivatalos weboldal: https://www.fustifecskek.hu/

Füstifecskék

Forrás: Füstifecskék sajtóközlemény , Kiemelt kép: Füstifecskék sajtóközlemény

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X