15.6 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Fashion & Style Kultúra LifeStyle

Az erotikáé lesz a főszerep az idei Tetoválók Éjszakáján

Tetoválók Éjszakája 2018

Közel 150 ajándék tetoválás és 100 ajándék piercing várja a vendégeket

December 8-án nyolcadik alkalommal rendezik meg Budapesten hazánk legnagyobb tetováló rendezvényét, a Tetoválók Éjszakáját. A tél legforróbb buliján ezúttal a romantika és az erotika világába kalauzolják az érdeklődőket.

Ismét a fővárosi Dürlinben rendezik meg a már hagyományosnak számító Tetoválók Éjszakáját. A nemzetközi szinten is komoly presztízzsel bíró rendezvényen több mint száz tetováló, köztük számos elismert művész próbál ajándékmintákkal örömet szerezni a látogatóknak.

A délután három órától egészen hajnalig tartó eseményen a páros tetoválásokra és az erotikus, szerelmes mintákra helyezik a hangsúlyt, de a szervezők emellett számos szexi betétprogrammal is készülnek.

A tetoválók azért gyűlnek össze minden év decemberében, hogy megünnepeljék a szakmájukat, egyúttal betekintést engedjenek a műhelytitkaikba.

Kifejezetten erre az alkalomra tervezett tetoválásokat sorsolnak majd ki, így az érvényes jeggyel rendelkező vendégek automatikusan esélyessé válnak, hogy a művészek által hozott minták egyikét a testükön lássák viszont. Sőt, a közel 150 tetoválás mellett 100 ajándékpiercing is gazdára talál majd.

A forró hangulatú éjszakán a zene kedvelői két teremben tizenegy koncert közül válogathatnak majd. Színpadra lép többek között az Animal Cannibals, Curtis, a Kelemen Kabátban és a Moby Dick is.

A rendezvény hitelességét a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete szavatolja.

Jegyek elővételben már kaphatók az alábbi helyszíneken:
–        Eventim jegyiroda
–        Invictus Tattoo Budapest (Budapest IV. kerület, Árpád út 39-43.)
–        Rooklet Ink ( Budapest V. kerület, Váci utca 85.)
–        Ride Or Die Store (Budapest VI. Westend, aluljárószint Váci út 1-3)
–        DARK ART TATTOO (Budapest VI. kerület, Teréz Körút 35.)
–        Ink Man Tattoo Studio (Budapest IX. kerület, Budapest Ferenc körút 31.)
–        Dürer Kert (Budapest XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
–        Lin-Ink Tattoo (Kecskemét, Kőhíd utca 9.)

[fusion_gallery image_ids=”977,976,974,973,972,975,971″ layout=”masonry” picture_size=”” columns=”4″ column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”zoomin” lightbox=”yes” lightbox_content=”title_and_caption” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_gallery]

Minden lényeges információ naprakészen megtalálható az esemény Facebook-oldalán.

[fusion_map api_type=”” embed_address=”” embed_map_type=”roadmap” address=”Dürlin – Dürer Kert” type=”roadmap” width=”” height=”” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”no” popup=”yes” map_style=”default” overlay_color=”” static_map_color=”” infobox_content=”” infobox=”default” infobox_text_color=”” infobox_background_color=”” icon=”” icon_static=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_map]

Forrás: Tetoválók Éjszakája , Kiemelt kép: Tetoválók Éjszakája

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X