8.8 C
Budapest
2019. október 18. (péntek)
Közlekedés Utazás & Helyek Vasút

A KNYKK autóbuszbérleteit is elfogadják a MÁV-START kijelölt járatain

KNYKK autóbusz

A MÁV-START és a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KNYKK) újabb együttműködésének köszönhetően, a velencei-tavi térségben élők ezentúl egyszerűbben, olcsóbban és gyorsabban juthatnak el a fővárosba vonattal és a csatlakozáshoz érkező buszjáratokkal.

A velencei-tavi térségben folytatódik a vasúti és közúti integrált szolgáltatások fejlesztése. Júliustól új menetrend és vonalhálózat szerint közlekednek a Velencei-tó környéki KNYKK autóbuszjáratok. Ennek köszönhetően a Pákozdon és Sukorón élők is utazhatnak autóbuszbérlettel a Budapest felé közlekedő, Velence és Kápolnásnyék vasútállomásokon megálló vonatokkal.

Az elfogadás feltétele: az utasnak rendelkeznie kell a KNYKK-nál váltott tanuló- vagy dolgozói havi bérlettel Pákozd vagy Sukoró települések érintett autóbusz-megállóhelyeiről Velence és Budapest között található vasúti megállóhelyre.

A vasúti és közúti szolgáltatók együttműködése a jelenlegi közúti eljutási lehetőségeknél kedvezőbb menetidővel biztosítja a főváros elérését a térségben élők számára.

További információk az érintett buszjáratokról ITT!

Forrás: MÁV , Kiemelt kép: MÁV

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X