11.2 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Kikapcsolódás Közlekedés LifeStyle Vasút

Találkozzunk a 68. Vasutasnapon!

A MÁV-csoport idén is várja Önöket a vasutasszakma hagyományos ünnepén, a 68. Vasutasnapon és a Juliálisokon! Szeretettel várjuk meghívott vendégeinket a Vasutasnap 2018. július 6-i központi rendezvényén Budapesten, illetve valamennyi regisztrált kollégánkat és családtagjaikat a július 7-i területi Juliálisokon – ünnepeljünk és szórakozzunk együtt!

Az idei Vasutashét vállalati kitüntetésátadásaira – tavalyhoz hasonlóan – a budapesti MÁV-székházban kerül sor: 2018. július 2-án a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a MÁV-HÉV Zrt. és a MÁV FKG Kft., július 3-án a MÁV-START Zrt,. július 4-én pedig a MÁV Zrt. munkavállalói vehetik át elismeréseiket. Ezúton is gratulálunk a kitüntetetteknek!

A MÁV-csoport központi kitüntetésátadó ünnepségét július 6-án tartják Budapesten, a Magyar Vasúttörténeti Parkban, ahol az idén végzett vasúti tisztek ünnepélyes avatására, majd azt követően a MÁV-csoport vezetői és magasabb szintű kitüntetéseinek átadására kerül sor.

Ezúton is gratulálunk a Baross Gábor Oktatási Központ végzős hallgatóinak, valamint azoknak a kedves kollégáinknak, akik a vasútért végzett munkájukért elismerésben részesülnek a Vasutasnap alkalmából!

Szeretettel várjuk az idén végzett vasúti tiszteket és a meghívott kitüntetetteket, valamint családtagjaikat július 6-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban! Kérjük, meghívójukat feltétlenül hozzák magukkal.

Az utóbbi rendezvényre meghívóval rendelkező kollégák, valamint a családtag részére szóló belépőkártyával rendelkező személyek lakóhelyük és Budapest viszonylatában az oda- és visszautazáskor a MÁV-START Zrt., valamint a GYSEV Zrt. valamennyi magyarországi vonatát – a feláras vonatokat is ideértve – díjmentesen, felár megváltása nélkül vehetik igénybe érvényes vasúti utazási igazolványuk felmutatásával, az igazolványnak megfelelő kocsiosztályon. A feláras vonatokon az említett utasok a szabadon maradt ülőhelyeket foglalhatják el.

Felhívjuk a vállalati kitüntetésátadásokra személyautóval utazó kollégák figyelmét arra, hogy 2018. július 2-től, hétfőtől hétköznap napközben tilos gépkocsival behajtani a budapesti Népliget területére. Parkolásra a környéken található P+R parkolókban és a fizetős parkolóövezetekben van lehetőség. További információ a Budapesti Közlekedési Központ honlapján.

A MÁV-csoport idén is várja munkavállalóit és családtagjaikat a vasutasszakma hagyományos ünnepén, a 68. Vasutasnap Juliálisain 2018. július 7-én. Ez a nap az ünneplés és a megérdemelt pihenés, az önfeledt játék és a felhőtlen szórakozás, a finom falatok és a hűs italok napja. Ez a nap a miénk, vasutasoké! A Juliálisokra Budapest mellett Békéscsabán, Celldömölkön, Dombóváron, Nyíregyházán és Szolnokon kerül sor. A budapesti rendezvény sztárvendége a Compact Disco lesz, Nyíregyházán Caramel, Szolnokon a Dolly Plusssz zenekar a program kiemelt fellépője. A békéscsabai Juliálison Hevesi Tamás és Nótár Mary, a celldömölkin Charlie gondoskodik a jó hangulatról, Dombóváron pedig Csepregi Éva és L.L. Junior dalai csendülnek fel.

A rendezvények programjait keresse a bal oldali menüben helyszínek szerinti bontásban.

A vasúttársaság ezúttal is ingyenes étkezést biztosít a Juliálisokon azoknak a kollégáknak, akik helyesen és időben kitöltötték, majd beküldték az étkezési igénylőlapot. Az étkezési jegyek igénylése 2018. június 1-jén éjfélkor lezárult. Az igénylésenkénti két darab étkezési jegyet és a helyszínek programlapjait az igényléskor megadott szolgálati helyekre kézbesítette a belső posta. Az esetlegesen tévesen kézbesített étkezési jegyek cseréjével, illetve meg nem érkezett étkezési jegyek pótlásával kapcsolatban, kérjük, valamennyi helyszínen keressék a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának munkatársait.

A Juliálisokra utazók közül a MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a MÁV Vagon Kft., a MÁV FKG Kft., a Záhony-Port Zrt., a MÁV Nosztalgia Kft. és a Rail Cargo Hungaria Zrt. munkavállalóinak hozzátartozói, valamint nyugdíjasai és azok hozzátartozói érvényes vasúti utazási igazolvánnyal a rajta feltüntetett kocsiosztályon, vagy a munkáltató által kiadott, bélyegzővel és eredeti aláírással ellátott igazolás felmutatásával a 2. kocsiosztályon a lakóhely és a vasutasnapi Juliális helyszínének viszonylatában oda- és visszautazáskor a MÁV-START Zrt., valamint a GYSEV Zrt. valamennyi magyarországi, 2018. július 7-én közlekedő gyorsvonatát díjmentesen, gyorsvonati pótjegy megváltása nélkül vehetik igénybe. Egyéb feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat kell megváltani.

Találkozzunk 2018. július 7-én, ünnepeljünk, szórakozzunk együtt a 68. Vasutasnapon!

Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. , Kiemelt kép: MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X