11.2 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Közlekedés Vasút

Díjmentes a visszaút a Győrkőcfesztiválról

11. Győrkőcfesztivál

A MÁV-START és a GYSEV kedvezményt biztosít a győri Győrkőcfesztiválra utazó gyerekeknek július 6-8. között. A győri állomásra vasúton érkező 6-14 év közötti utasok menetjegy váltása nélkül utazhatnak a visszaúton.

A gyermekek Győrig érvényes menetjegyét a megyeszékhely vasútállomásán, az  ügyfélszolgálati iroda előtt lehet lebélyegeztetni július 7-én és 8-án, 10 és 18 óra között. A gyermekkel együtt utazó szülők, kísérők a fesztivállal kapcsolatban külön árengedményre nem jogosultak, ám a megszokott kedvezményeket (pl. családos, nagycsaládos, közalkalmazotti, nyugdíjas, e-vonatjegy, START Klub kártya) igénybe vehetik.

A Győrkőcfesztiválra szóló kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra érvényes. Első osztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén a felárat is meg kell fizetni. Visszaúton a díjmentes utazás a rendezvény helyszínén lebélyegzett menetjegy és a karszalag együttes felmutatásával vehető igénybe.

Bővebb tájékoztatás a MÁV-csoport weboldalán olvasható!

 

Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. , Kiemelt kép: MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X