11.2 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Kikapcsolódás Kultúra LifeStyle Zene

Gold Sunset Party a Lupa-tónál!

Gold Sunset Party a Lupa-tónál!

Élvezd a naplementét Budapest tengerpartján, miközben hazánk legjobb Dj-i pörgetik a zenéket! Július 26-án, csütörtökön a Bocanova Beachen a Music FM Dj-je Willcox, a korábban Éjjel Nappal Budapest szereplő Dj Dóra Kovács, a Tomorrowland-et is megjárt Edo Denova valamint a Insomnia és Trippy Cat rezidens Zareh Kan szettjeire lazulhatunk 17 órától.

Hazánk legjobb Dj-i, a város legjobb pizzája, italakciók, naplemente…, és mindez Budapest legmenőbb strandján, a Lupa-tónál! A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefognak azért, hogy hétköznap is úgy érezd magadat, mintha nyaralnál.

Willcox, a Ballanteine’s Music Awards „Az év felfedezettje”; a „Day ’N Night”, a „Let it go”, a „Tequila”… slágerek elkövetője, hazánk egyik legnagyobb Dj reménysége, akit fiatal kora ellenére már nemzetközileg is számon tartanak. Zenéit olyan világsztárok is játsszák, mint Don Diablo, Bob Sinclar vagy éppen Fedde Le Grand…

Zareh Kan, szintén egy sármos, ifjú titán, aki többek között a Insomnia és Trippy Cat bulik rezidense, de fiatal kora ellenére jelentős külföldi karriert is maga mögött tudhat. Bejárta fél Európát, és mérföldkő volt számára a mexikói Dream Festival-on való szereplés. Legutóbb az X-Faktorból ismert Ham Ko Hammal dolgozott közösen, a „Tavaszi szél” feldolgozásán.

Az urak mellett két gyönyörűséges lemezlovas hölgy is gazdagítja az estet. Kovács Dórát nem kell bemutatni, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplőjét egy ország ismerte meg a népszerű műsorból. Kevesebben tudják róla, hogy a lemezpult mögött is pont olyan jól megállja a helyét, mint a tv képernyőjén. Aki nem hiszi járjon utána!

Edo Denova szintén egy tehetséges és csodaszép Dj hölgy, aki abszolút a szakma irányából jön, és azon kevés hazai lemezlovasok egyike, akik a mesés Tomorrowland Fesztiválon is felléptek. Nemrégiben a kultikus Nirvana slágert („Smells Like Teen Spirit”) dolgozta fel Tóth Andi dögös vokáljával.

Gold Sunset Party a Lupa-tónál!

A wakeboard pálya melletti helyszínre a belépés ingyenes a strandolók és pálya vendégei számára. (Belépés a wakeboard kapunál javasolt a kedvezményesebb belépő miatt!)

[fusion_map api_type=”” embed_address=”” embed_map_type=”roadmap” address=”Lupa-tó” type=”roadmap” width=”” height=”” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”no” popup=”yes” map_style=”default” overlay_color=”” static_map_color=”” infobox_content=”” infobox=”default” infobox_text_color=”” infobox_background_color=”” icon=”” icon_static=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_map]

GOLD SUNSET PARTY – Bocanova Beach
július 26., csütörtök 17:00-23:00 óráig – Lupa-tó, Wakeboard pálya mellett
Belépés ingyenes a Lupa-tó strand belépővel vagy a wakeboard pálya belépővel rendelkezők számára!
www.goldrecord.hu

Forrás: Nap Média , Kiemelt kép: Nap Média

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X