15.6 C
Budapest
2019. október 15. (kedd)
Kikapcsolódás LifeStyle Sport & Egészség Technika & Tudomány

BODY Kiállítás: az óriási érdeklődés miatt július 29-ig meghosszabbítva!

BODY Kiállítás

Február 15. óta várja a nagyközönséget a lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat, és a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitva tartást. Az eredetileg kihirdetett június 30-i időpont helyett egészen július 29-ig lehet megtekinteni a 2200 négyzetméteres kiállítást.

– Igyekeztünk többször is kihangsúlyozni, hogy a BODY Kiállításon kézzelfoghatóvá válik az emberi test működése, a 3D animációk segítenek megérteni, mi zajlik le a szervezetünkben. Fontosnak tartjuk, hogy a tárlat központjában a prevenció és a mindennapi mozgás fontossága áll – az edukációval a fiatalabb korosztályt is megcéloztuk, éppen ezért a nyári szünetre meghosszabbított kiállítással nekik és a családjuknak is kedvezni szeretnénk – mondta Bátyi Dániel, JVS Group Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

– Örömmel tölt el minket, hogy a Titanic kiállítás után egy újabb sikeres tárlatot hozhattunk el Magyarországra, amely eddig is ezreket vonzott a Komplexbe. Nem állunk meg, annyit elárulhatok, hogy az év második felében újabb világszínvonalú tárlattal kínálunk majd különleges élményt és feledhetetlen pillanatokat a nagyérdeműnek – tette hozzá Bátyi Dániel.

A július 29-i zárásig várhatóan még nagyobb lesz az érdeklődés az emberi preparátumok iránt, így a szervezők azt tanácsolják, aki teheti, hétköznap látogasson el a BODY Kiállításra.

Előzetesünket/programajánlónkat itt találod!

 

[fusion_countdown countdown_end=”2018-07-29 18:00:00″ timezone=”site_time” show_weeks=”yes” border_radius=”” heading_text=”” subheading_text=”Ennyi időd maradt megnézni!” link_url=”” link_text=”” link_target=”default” hide_on_mobile=”medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”#9cbf1a” background_image=”” background_position=”” background_repeat=”” counter_box_color=”” counter_text_color=”” heading_text_color=”” subheading_text_color=”” link_text_color=”” /]

 

[fusion_map address=”Komplex – 1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 26.” type=”roadmap” width=”” height=”” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”no” popup=”yes” map_style=”default” overlay_color=”” infobox_content=”” infobox=”default” infobox_text_color=”” infobox_background_color=”” icon=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_map]

 

Forrás: JVS Group , Kiemelt kép: JVS Group

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X