11.1 C
Budapest
2019. november 18. (hétfő)

Ez a mi történetünk…

PrFadMiN00

A Program Fürkész egy feltörekvő színes életmód -programmagazin, amelyet 2017 nyarán indítottunk útnak. Online orgánumként első számú irányvonalunk a minőségi programajánlók készítése, majd a hiteles beszámolók közzététele a visszacsatoláshoz. Előzeteseinkben összefoglaló leírásokat, részleteket, hivatalos linkeket, inspiráló képeket találhattok, hogy egy adott eseményről “minden” a rendelkezésetekre álljon a választáshoz.

Országunk egészét fürkészve igyekszünk biztosítani a lehetőséget az új élmények, kalandok megismertetéséhez.

Többen kérdeztétek mit is jelent a Fürkész kifejezés. Erre a kérdésre a szinonimaszótárakat hívtuk segítségül, hogy pontos választ tudjunk adni Nektek. Lássuk csak: keresgél, kajtat, kutat, tallóz, keres, böngészik, pásztáz, vizslat, matat, utánajár, szimatol. Menjünk tovább: analizál, boncolgat, vizsgál, elemez, megvizsgál, szemügyre vesz, tanulmányoz, felülvizsgál, megfigyel, diagnosztizál, górcső alá vesz, figyelemmel kísér.

A programajánlóinkat a Programajánló, míg a beszámolókat a Beszámolók menüpontban találjátok. Az almenüben további hasznos pontba szedtük össze a velünk és a használattal kapcsolatos tudnivalókat.

Ne feledd! Program Fürkész …élményekből naprakész!

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X