10.6 C
Budapest
2019. október 18. (péntek)
Beszámoló

Nyári MondoCon 2017

Nyári MondoCon 2017

HungExpo (Budapest) | 2017.07.15 - 2017.07.16.

Mi is az a MondoCon? Egy animés és geek rendezvény, ami minden évszakban megrendezésre kerül. Ezeken a rendezvényeken tízezres nagyságrendű rajongót, érdeklődőt tudhatnak magukénak a szervezők, akik minden alkalommal igyekeznek kitenni magukért és a családias, baráti közösségnek biztosítani ezt a Világot, találkozót.

A mini koncertektől a beszélgetéseken át, a bemutatók, karaoke, versenyek, foglalkozások, játékok és árusok színesítették a rendezvényt. Mindenki megtalálhatta a magának valót, ahogyan kedvencét, mind előadó, mind megformált, jelmezes karakterüket illetően.

A jelmezek többsége saját készítésű, átlagban 15.000 Ft-tól 60.000 Ft-ig, de voltak jócskán 100.000 Ft felettiek is. Többségükhöz az alapanyagot turkálókból, interneten rendelve külföldről, vagy egymás között elcserélve szerezték be. Akadtak, akik elmondták, hogy nem restek a lomtalanításokat figyelemmel kísérni, majd az ott megszerzett alapanyagból például a fegyverek és egyéb kiegészítőket állítják elő. A teljes szettek elkészítése pár naptól egy évig is tartott.

Összességében egy nagyon színes és érdekes rendezvény, ahol mindenki megtalálja számítását. Ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a környezetet, megölelné kedvenc karakterét vagy már régóta gondolkodott azon, hogy megnézi közelebbről mi is ez valójában.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kedves Látogató,

 

tájékoztatunk arról, hogy 2019.10.01-ével az oldal üzemeltetését

ebben a formában befejeztük.

(Az eddigi tartalom határozatlan ideig elérhető lesz)

 

Köszönjük Nektek és Partnereinknek ezt a 2,5 évet!

 

A BRAND megmarad, de egy másik területre szerveződünk át,

amiről hamarosan informálunk Benneteket!

X